Ubisoft dezvăluie că Assassin’s Creed Mirage va avea o durată de aproximativ o treime din cea a Assassin’s Creed Valhalla

Imagine postare

În ultimii ani, jocurile din seria Assassin’s Creed au devenit cu adevărat consumatoare de timp – potrivit portalului HowLongtoBeat, durează aproximativ 143 de ore pentru a trece complet Assassin’s Creed Valhalla. Cu toate acestea, Assassin’s Creed Mirage, care va fi lansat în câteva luni, va fi mult mai scurt.

Mirage a fost descrisă ca o întoarcere a seriei la rădăcinile sale. Aceasta s-a referit atât la gameplay, cât și la mărimea și durata jocului. Directorul de producție de la Ubisoft, Fabian Salomon, a dezvăluit cifre concrete.

În ultimele teste de joc, am observat că timpul mediu de joc este de aproximativ 23-24 de ore. Colecționarilor le-a luat între 25 și 30 de ore, în timp ce jocul poate fi parcurs în aproximativ 20 de ore într-un ritm rapid

a dezvăluit Salomon într-un interviu acordat bloggerului Julien Chieze

Astfel, povestea principală a Assassin’s Creed Mirage va fi de aproximativ trei ori mai scurtă decât cea a lui Valhalla (60 de ore, conform datelor de la HowLongtoBeat), iar timpul necesar pentru a-l trece va fi de aproape cinci ori mai mic (30 de ore comparativ cu 143). Odyssey a fost, de asemenea, semnificativ mai lung – 45 de ore pentru a ajunge la finalul jocului și peste 140 de ore pentru a atinge 100%.

Assassin’s Creed Mirage va fi lansat pe 12 octombrie pentru PC (EGS, Ubisoft Connect), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X și S, precum și în serviciul Luna. Acțiunea va avea loc cu 20 de ani înainte de Valhalla și cu 300 de ani înainte de Assassin’s Creed original. Jucătorii vor explora povestea tânărului Basim Ibn Ishaq în călătoria sa de la hoț de stradă la maestru asasin.