Spider-Man 2: Trailerul complet al poveștii și ediția limitată PS5 cu Venom

Imagine postare

Știm că Peter Parker și Miles Morales se vor întoarce pentru a lupta împotriva lui Kraven și a lui Venom pe 20 octombrie, dar aveam foarte puține indicii cu privire la intrigă. Acum, Sony și Insomniac au lansat primul trailer complet al poveștii pentru Marvel’s Spider-Man 2 – și este unul epic.

Puteți urmări trailerul mai jos:

De asemenea, Sony a dezvăluit o ediție limitată a PS5 pe care îl puteți cumpăra alături de joc, care vine cu propriul său controller, ambele având simbiotul care consumă culoarea roșie strălucitoare a lui Spider-Man și o transformă în negru pur:

Dacă deja aveți un PS5, Sony va vinde separat aceleași carcase de consolă și controller, deși nu a dezvăluit încă prețurile. (Carcasele anterioare ale consolei au costat între 55 și 65 de dolari pentru un set.)

Toate vor fi disponibile pentru precomandă începând de vineri, 28 iulie, inclusiv carcase pentru versiunile cu disc și fără disc ale PS5. Setul de ediție limitată nu vine cu un PS5 cu disc, ci cu unul digital, având inclus un cod pentru versiunea digitală a jocului.