Samsung se pregătește să lanseze un headset XR nou: Anunțul este pe cale să fie făcut!

Imagine postare

Luna trecută s-a raportat că lansarea Apple Vision Pro ar fi forțat Samsung să amâne lansarea headsetului XR. S-a speculat că echipa de design a Samsung a fost nevoită să redeschidă headsetul XR. Inițial, lansarea acestuia era programată pentru februarie 2024, dar a fost amânată.

Vești bune pentru fanii Android care așteaptă informații despre headsetul Samsung XR

Cu toate acestea, există vești bune pentru fanii Android care așteaptă cu nerăbdare informații oficiale despre headsetul Samsung XR. Deși evenimentul Galaxy Unpacked s-a concentrat în principal pe lansarea Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch 6 și alte produse, președintele Samsung pentru experiența mobilă, TM Roh, a sugerat că planul pentru un nou headset XR și ecosistemul său înconjurător este pe drumul cel bun și că un anunț este iminent.

Samsung și partenerii săi ar trebui să lanseze mai întâi un produs mai puțin ambițios pentru a înțelege realitatea de pe teren

Conform unui raport de la ZDNet, TM Roh a declarat că, în timp ce discuta despre colaborarea în domeniul AR/VR dintre Samsung, Qualcomm și Google, „Nu căutăm să fim mulțumiți de lansarea unui singur produs sau de crearea unui ecosistem pentru o singură companie. La fel ca în cazul smartphone-urilor, ceea ce facem este să deschidem un ecosistem XR. Ne așteptăm la un anunț într-un viitor nu prea îndepărtat.”

TM Roh a adăugat, de asemenea, că piața pentru XR (AR și VR) va crește rapid și ar putea deveni la fel de omniprezentă ca smartphone-urile și computerele. Această informație oferită de Roh cu privire la headsetul Samsung XR pare să indice și că un anunț este iminent. Deși Samsung și Google sunt implicate în zona AR și VR, Apple a ridicat ștacheta cu Vision Pro-ul său ultra-premium. Samsung trebuie să prezinte un produs demn sau să înceapă pe un drum mai mic și mai puțin ambițios.