Samsung Galaxy S24 va prezenta o tehnologie AI revoluționară, complet distinctă de Bixby

Imagine postare

Samsung, unul dintre cei mai importanți producători de tehnologie din lume, continuă să se remarcă prin gama variată de produse, de la smartphone-uri și tablete până la televizoare și electrocasnice. Cu un apetit constant pentru inovație, compania își propune să aducă mereu noi funcționalități și caracteristici pentru a satisface clienții.

Printre domeniile majore în care Samsung investește se numără și inteligența artificială (AI), considerată a fi fundamentul tehnologiei viitorului. În prezent, Samsung dispune de asistentul vocal Bixby, însă acesta nu a reușit să impresioneze pe deplin utilizatorii, întrucât a întâmpinat dificultăți de performanță și compatibilitate.

Conform unor informații apărute pe Twitter, postate de cunoscutul tipster Ice Universe și preluate de geeki.ro, se pare că Samsung lucrează la o tehnologie AI nouă pentru seria Galaxy S24, programată să fie lansată în anul următor. Detaliile privind funcționarea acestei tehnologii sunt încă puțin clare, dar se precizează că aceasta va fi diferită de asistentul Bixby și va reprezenta o îmbunătățire semnificativă.

Tweet-ul lui Ice Universe lasă loc de multe întrebări, cum ar fi dacă Samsung renunță la Bixby în favoarea unui chatbot mai inteligent sau dacă sosirea chatbotului va îmbunătăți semnificativ Bixby. De asemenea, nu știm ce fel de avantaje vor avea utilizatorii Galaxy S24 atunci când vor folosi această tehnologie AI sau cum va integra compania această tehnologie în propriile sale aplicații.

Samsung ar putea dezvolta un chatbot dedicat pentru seria Galaxy S24

O posibilă explicație pentru noua tehnologie AI a Samsung ar putea fi că compania dezvoltă un chatbot dedicat pentru seria Galaxy S24, care să concureze cu ChatGPT de la OpenAI. ChatGPT este un model de generare de limbaj natural bazat pe rețele neuronale profunde, care poate produce texte coerente și relevante pe baza unui input dat. ChatGPT poate fi folosit pentru a crea conversații naturale și captivante cu utilizatorii, dar și pentru a oferi informații utile și sugestii, sau chiar pentru a crea conținut imaginar și inovator, cum ar fi poezii, povești, coduri, eseuri, cântece, parodii de celebrități și imagini.

Dacă Samsung va reuși să creeze un chatbot similar sau chiar superior lui ChatGPT, atunci seria Galaxy S24 ar putea avea un mare avantaj în fața concurenței, mai ales că și la Apple se zvonește că lucrează la un chatbot propriu, numit Apple GPT, care ar urma să fie lansat tot anul viitor. Un chatbot inteligent și versatil ar putea face ca utilizatorii Galaxy S24 să se simtă mai conectați și mai implicați cu dispozitivele lor, și să le ofere o experiență unică și personalizată.

Samsung Galaxy S24: ce știm până acum

Seria Galaxy S24 este așteptată să fie lansată la începutul anului 2024, și să aducă o serie de îmbunătățiri și noutăți față de seria Galaxy S23. Printre acestea se numără:

  • Un nou procesor Snapdragon 8 Gen 3, care va oferi o performanță mai bună și o eficiență energetică mai mare
  • O baterie mai mare și mai durabilă, care ar putea ajunge până la 6000 mAh pentru modelul Galaxy S24 Ultra
  • O cameră foto principală de 200 MP, care va oferi o calitate superioară a imaginilor și a videoclipurilor
  • Un ecran mai mare și mai luminos, care va avea o rată de refresh de 120 Hz și o rezoluție QHD+
  • O tehnologie AI inovatoare, care ar putea fi un chatbot dedicat pentru seria Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului 2024, și promite să ofere o experiență de top pentru utilizatorii săi. Cu noua sa tehnologie AI, Samsung ar putea să își consolideze poziția de lider pe piața smartphone-urilor, și să își surprindă plăcut clienții.