„Lupta secolului” între Musk şi Zuckerberg va fi transmisă pe X. Anunţul făcut de Musk

Imagine postare

Elon Musk și Mark Zuckerberg au fost de acord să participe la un meci în cușcă în luna iunie. Dar amândoi au rămas tăcuți despre asta până acum.

Meciul în cușcă dintre Elon Musk și CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmis live pe Twitter-ul lui Musk, care în prezent se rebranduiește în X, conform unei postări făcute de Musk azi dimineața. Musk spune că încasările vor fi donate către o organizație de caritate pentru veterani.

CEO-ul X / Twitter, Linda Yaccarino, a repostat tweet-ul lui Musk cu un comentariu că își va face loc în calendar. Potrivit lui Zuckerberg, Musk nu a confirmat încă disponibilitatea pentru a lupta mai târziu în această lună. „Sunt pregătit astăzi”, a postat CEO-ul Meta duminică.

Această propunere de meci în cușcă datează din luna iunie, când cei doi miliardari au fost de acord să se lupte printr-o serie de postări pe rețelele sociale pe platformele lor respective (Musk pe X / Twitter, Zuckerberg pe Instagram). Discuțiile despre meci au fost destul de liniștite de la sfârșitul lunii iunie. La sfârșitul lunii iulie, o știre Reuters cita declarația lui Zuckerberg în care acesta spunea că nu era sigur dacă meciul se va „întâmpla”.

De când a propus meciul în cușcă, Musk a fost văzut antrenându-se cu Lex Fridman, un specialist în domeniul științei computerelor, dar și cu experiență în Brazilian Jiu-Jitsu, precum și cu campionul UFC George St-Pierre. Președintele UFC (Ultimate Fighting Championship), Dana White, a jucat rolul de mediator între Elon Musk și Mark Zuckerberg în contextul discuțiilor despre posibilul meci în cușcă dintre cei doi.

În timp ce plata-per-vizionare standard a UFC costă 80 de dolari, White a spus că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg.

În același timp, discuțiile despre meci continuă în contextul unui efort aparent al lui Zuckerberg de a-și îmbunătăți imaginea pentru a câștiga simpatia fanilor lui Musk. Aceasta se întâmplă chiar dacă noua sa rețea socială, Threads, reprezintă o provocare semnificativă pentru dominația X / Twitter în sfera postărilor pe termen scurt.

Dacă acest meci se va întâmpla sau nu, rămâne încă neclar, mai ales având în vedere comentariul lui Zuckerberg din luna trecută. În cazul în care se va întâmpla, Zuckerberg, care a fost văzut antrenându-se intens și chiar câștigând lupte MMA, rămâne favorit la casele de pariuri sportive.