Gigabyte a prezentat o versiune low-profile a GeForce RTX 4060

Imagine postare

Gigabyte Technology a acordat statut oficial plăcii video GeForce RTX 4060 OC Low Profile. Caracteristica distinctivă a acestui model este realizarea în format low profile, adică cu o înălțime redusă. De asemenea, putem menționa frecvența de overclocking preconfigurată din fabrică, sistemul de răcire cu trei ventilatoare și lungimea de 182 mm.

În carcasa sistemului, placa video Gigabyte GeForce RTX 4060 OC Low Profile ocupă două sloturi de expansiune. În partea din spate a plăcii video se află un conector suplimentar de alimentare cu 8 pini, iar setul de ieșiri video include două porturi HDMI 2.1a și două porturi DisplayPort 1.4a. Frecvența în modul boost a procesorului grafic a fost crescută de la valorile standard de 2460 MHz la 2475 MHz.

Informații mai detaliate despre placa video Gigabyte GeForce RTX 4060 OC Low Profile sunt disponibile pe site-ul producătorului. Conform informațiilor disponibile, produsul va fi lansat în vânzare până la sfârșitul acestei luni. Prețul recomandat va fi anunțat mai aproape de momentul lansării.