Apple a prezentat iPhone 15 Pro și 15 Pro Max în carcase din titan și cu cele mai subțiri margini

Imagine postare

Compania Apple a organizat evenimentul Wonderlust, în cadrul căruia a prezentat noile generații de iPhone-uri. Împreună cu modelele de bază iPhone 15 și iPhone 15 Plus, au fost lansate și versiunile flagship iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Ambele dintre acestea aduc cu ele procesoare noi, camere actualizate, port USB-C cu suport pentru USB 3.0 și alte inovații. Cu toate acestea, în ciuda așteptărilor, prețurile iPhone Pro nu au crescut semnificativ.

Designul noilor iPhone rămâne în mare parte neschimbat, dar în locul ramelor din oțel inoxidabil, acum avem rame din titan. Apple afirmă că noul iPhone 15 Pro este cel mai ușor iPhone din seria Pro din toată istoria companiei. În același timp, rezistența telefonului a crescut, deoarece titanul este unul dintre cele mai durabile metale. În plus, noutatea se remarcă prin cele mai subțiri margini din jurul ecranului. Dimensiunile generale ale telefoanelor au fost reduse ușor fără a afecta dimensiunea ecranului.

Telefoanele sunt echipate cu ecrane OLED Super Retina XDR cu o luminozitate de până la 1600 cd/m2 atunci când afișează conținut cu HDR, iar în condiții de lumină solară, luminozitatea maximă poate ajunge până la 2000 cd/m2. Ecranele suportă o rată variabilă de reîmprospătare, de la 1 până la 120 Hz. iPhone 15 Pro utilizează un panou de 6,1 inci, în timp ce iPhone 15 Pro Max are un ecran de 6,7 inci. Ecranele sunt similare cu cele folosite în seria iPhone 14 Pro.

Mai jos puteți vedea o galerie foto de la prezentare.