18 Septembrie: Data Lansării Oficiale pentru iOS 17

Imagine postare

Apple a anunțat lansarea oficială a iOS 17 și iPadOS 17 pentru 18 septembrie, în urma lansării noilor iPhone 15 și iPhone 15 Pro. Aceasta vine cu o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi care promit să revoluționeze experiența utilizatorilor.

  • Personalizare și Comunicare: iOS 17 introduce postere de contact, care permit utilizatorilor să personalizeze modul în care apar pe dispozitivele altor persoane atunci când sună. Aplicația de mesaje vine cu adesivi noi, inclusiv adesivi live, Memoji, Animoji și pachete de adesivi de la terți. De asemenea, există o funcție care transcrie mesajele audio, facilitând citirea lor.
  • FaceTime: Utilizatorii pot acum lăsa mesaje video sau audio atunci când nu primesc un răspuns la o apelare FaceTime. Există și noi efecte video și reacții în timpul apelurilor video.
  • Widgeturi și AirDrop: Widgeturile sunt acum interactiv și pot fi adăugate pe desktop-ul Mac. AirDrop introduce NameDrop, care permite schimbul de informații de contact prin apropierea iPhone-urilor.
  • Tastatură și Navigare: Tastatura a fost îmbunătățită pentru a oferi o scriere mai precisă și simplificată. Safari introduce profiluri separate pentru navigare, cum ar fi „Lucru” și „Personal”, și îmbunătățiri în navigarea privată.
  • Salute și Accesibilitate: Aplicația Sănătate introduce riflessioni sullo stato d’animo, care permite utilizatorilor să noteze emoțiile lor și să analizeze factorii care le influențează. Funcții noi de accesibilitate, cum ar fi „Voce în timp real”, au fost adăugate pentru a facilita comunicarea.
  • Confidențialitate: iOS 17 aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește confidențialitatea, oferind utilizatorilor mai mult control asupra datelor lor.

În plus față de aceste caracteristici principale, iOS 17 aduce o serie de alte îmbunătățiri și ajustări care vizează îmbunătățirea experienței generale a utilizatorului.

iOS 17 promite să fie o actualizare semnificativă, cu o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri care vor îmbogăți experiența utilizatorilor de iPhone. Cu data de lansare oficială stabilită pentru 18 septembrie, fanii Apple așteaptă cu nerăbdare să testeze noile funcții și îmbunătățiri.